måndag 30 juni 2008

Expressen gör en Expressen

Igår gick Expressen ut på nätet och uppmanade alla läsare att fylla i ett formulär som sedan skickadas direkt till riksdagsledamöterna i FRA-frågan. Idag uppmanar man Reinfeldt att lyssna på protesterna. Hittills har enligt uppgift 475 000 namn samlats in via Expressens sida.

Detta är bra. Men räcker det? Svar nej. Herr Reinfeldt tiger som muren och hänvisar till Sten Tolgfors. Han har sin taktik klar. Vänta, vänta och åter vänta. Detta kommer antagligen fortsätta fram tills nästa val då plötsligt oppositionen kommer påminna folk om vad elake Reinfeldt minsann gjorde 17 Juni. Helt enligt politikens rävspel.

För oss andra som inte orkar lyssna på övergödda yrkespolitikers tomma argument återstår bara att ta saken i egna händer. Inte ens Expressens kampanj biter på dessa herrar. Vad som enligt mig skall till är en organiserad lobbyverksamhet med tunga namn från näringsliv, press och juridik. SEN kan man börja samla in namn. Problemet med FRA-motståndare som t.ex Falkvinge är att det finns andra särintressen med i bilden. En oberoende politisk organisation för lagens avskaffande behövs. Vem startar?

Meddela mig när, så skall jag skriva mitt namn överst på listan!

Läs mer om: ,,,,,,,,, ,,

Inga kommentarer:

free hit counter script