söndag 20 juli 2008

Äntligen! Jag får en spännande död!

Jag har börjat gå och gruva mig över hur jag kommer att få avsluta mitt liv. Med neddragningar inom vården, nya sjukdomar, försämrad pension etc. är ju ålderdomen inget man ser fram emot precis. Aftonbladet kom med en positiv nyhet igår för en gångs skull! En Asteroid har hela 1 av 45 000 gångers chans att ramma vår kära jord. Detta skulle vara lösningen på alla problem. Tänk att fö dö av att ha fått en asteroid i huvudet. Det slår allt! Rena Stålmannen-äventyret. Undrar om man samtidigt porteras till Mars?

Ryssarna som naturligtvis skall vara först med allt i rymdväg rapporteras redan ha en krisplan för att stoppa denna sten. Jag för min del tänker lobba för att INTE göra ett skit, och hoppas att den träffar riksdagshuset eller åtminstone EU-parlamentet. Det kan behövas lite nytt blod lite varstans på vår jord.

Det enda som är synd i sammanhanget är ju att de som är barn idag drabbas, men jag tror å andra sidan att om 28 år har säkert NASA eller ryssarna koloniserat Mars iallafall, eller åtminstone månen. Vi får bara hoppas på att riktingen är Europa eller USA, annars lär väl ingen göra något åt det hela. Skulle den slå ner i Sydamerika eller nåt, låter man den nog bara slå ned. Eller skall 10 millioner indianer stå och skjuta båge och pil när den kommer och hoppas på att den stoppas?

Läser att Aftonbladet snott min ide' om den SVENSKA sämsta låttexten. Iofs. var ju detta väntat, eftersom jag låg som högst rankade blogg i kommentarerna på AB's sida om den engelska. Vi hjälper varandra liksom, jag och AB. Med skillnaden att de har mycket sämre reportrar än jag.

Läs mer om: ,,,,,,,,,,,,

1 kommentar:

Anonym sa...

Lite grus från rymden är väl inget att oroa sig för - dessutom var risken 1/45000 eller något sådant. Nåja, det blir barnens bekymmer. Något ska väl dom ha att fundera på när vi har fixat allt det andra...
Bättre än AB - helt säkert!

free hit counter script