torsdag 17 juli 2008

Förbjud fetknopparna

Idag läser man följande: "Fet mat gör dig smalare". Huvvaligen, då kan man alltså fortsätta äta allt gott t.o.m med gott samvete. Om man nu bryr sig om sin vikt vill säga, vilket undertecknad inte gör. Det finns betydligt viktigare saker i jordelivet än att diskutera GI-metoder, kalorier hit och dit och försöka pressa ned sin kropp i kläder som aldrig kommer passa ordentligt iaf.

Lösningen på fetma-problemet har jag redan tagit upp i föregående post - förbjud fetma. Då kommer alla fetknoppar automatiskt sluta vräka i sig, eftersom dem inte vill bli straffbeskattade. För övrigt tillför väl inte varken Atkinsmetoden eller GI-metoden något vi inte redan visste - det är inte vad du äter som är viktigt, utan HUR MYCKET....

Märkligt är också hur självfixerade alla verkar vara av detta s.k "problem". De jagar omkring på nätet för att hitta bästa metoden för dem SJÄLVA. Jag för min del tycker det är mycket roligare att kommentera andras vikt än min egen. "-Titta på den feta paddan fru Persson, hon har nog satt i sig 9 bakelser idag", "-Kolla in röven på henne där borta, hon får säkert betala TRE platser på flyget." "-Vet du vem Johansson är? Det är han som är så tjock så han måste använda en soptunna som dass!"

Jag skiter egentligen i allt detta för att jag egentligen inte tycker det är ett problem. Folk får se ut som dem vill. Punkt slut.

Jag funderar dock på vad man skall diskutera om när alla har blivit lagom? Storleken på stortårna? (kvinnorna har ju redan avhandlat storleken på den andre) Öronens form, tungans tjocklek eller kanske kurvaturen på tjocktarmen?

Läs mer om: ,,,,,,,,, ,,,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du....förbjud fetknopparna säger du- men först förbjud eller avrätta alla respektlösa idioter - som typ sådanna gör sådanna uttalanden om andra....själv är jag överviktig pga kortisonbehandling pga cancer.

Radikalen@live.se sa...

Nä, jag tycker vi börjar med dem som inte har nån humor - eller självdistans !!!

free hit counter script