lördag 12 juli 2008

Djuriska lustar!

Fick ett intelligent inlägg av Lady Godiva på mitt förra inlägg. Läste hennes blogg och konstaterade att denna kvinna mycket väl kan vara undantaget som bekräftar regeln. Såvida hon inte är en man förstås. Fick iaf. ett outstanding argument varför man INTE skall kastrera sig....Vår värld idag är fylld av människor utan könsidentitet, titta bara på Jonas Gardell/Mark Levengood. Kan nån svara på vem som är han och vem som är hon? Inte jag iaf., men män är dem definitivt inte. Kacklar som ett par äggsjuka hönor gör dem bägge två, har ett kroppsspråk som finniga tonårsbrudar borde vara avundsjuka på samt klär sig som om dem hade vunnit ett presentkort på Ellos.

Jag har inget emot homosexuella - men är dessa herrar det bästa böglobbyn har får man tänka om.

Åter till kvinnorna.
Eftersom jag glömde att jämföra oss människor med djuren i mitt förra inlägg, kommer den jämförelsen nu istället.

- Kvinnor är mer animaliska än män. Det som tagit miljoner år av evolution i människans historia bryter kvinnorna ned på 5 sekunder. En man TÄNKER i valet av sin partner. Kvinnan tar den starkaste hannen såklart, eftersom hon vill ha nån som kan beskydda boet (hemmet) efter att avkomman avlats. Skit samma om hannen är intelligent, är han bara "välutrustad" och stark går det bra. Se bara på de mest lyckade paren i er bekantskapskrets. Det är oftast de med en man som har en hjärna som en hasselnöt och en kvinna med pondus som Mona Sahlin (stackars hennes man förresten).

- Kvinnorna gör som honorna i naturen. De klär upp sig och spenderar miljoner varje år på att försöka göra sig attraktiva inför hannen. Trots att alla mänskliga hannar värderar intelligens och naturlighet mer än utseende och kläder, fortsätter man med detta. Var det nån som sa att kvinnornas hjärna kan liknas vid fiskens?

- När väl avkomman är född, byter kvinnan skepnad och blir plötsligt engagerad i allt som har med denna att göra. Eller i vad som helst utom mannen. Så är det i naturen också, men då går hannen vidare till nästa hona. I människans värld får man inte detta som man, då blir man plötsligt ett hatobjekt och ställs i skamvrån. Undviker man detta, får man titta på nakna kvinnor i tidningar eller på internet, men helst i smyg, för annars så jävlar!!!

- I djurens värld jagar hannen och lämnar bytet till honan och ungarna trots att han själv får svälta. I människans värld är det precis likadant. När man fått lön går kvinnan ut och shoppar, man får vara nöjd med en femtiolapp till travet då och då.

- Kvinnor inbillar sig att de är "listiga" när de tar en annans man och förför honom i syfte att tillfredsställa sina lustar. De t.o.m inbillar sig att det är känslorna som styr. Helt fel, det har vi män lärt oss för länge sen. Det är naturligtvis så att ombyte förnöjer. När en man "använt" en kvinna åker hon på komposthögen, oavsett om det är den han är gift med eller vänsterprasslar med. Precis som i naturen.

- Kvinnor försöker vara timida och "blyga" i sin inställning till sex. Detta vet vi män om, och naturligtvis är detta helt fel. Alla kvinnor vill ha sex, men av andra motiv än män. Kvinnorna drivs av artens inbyggda längtan av fortplantning. Män vill bara ha sex för nöjets skull. Detta gäller iallafall upp till 40-års åldern, sen tycker plötsligt även kvinnorna det är roligt med sex. Tyvärr är det som i naturen även här, vem vill ha en padda som är i livets slutskede? Hade jag varit groda, hade jag sagt nej tack, och gått på en yngre istället. Vilket jag även försöker med, men med dåligt resultat.

Kvinnor är dessutom ooootroligt duktiga på att föröka få oss män dit dem vill. Hjälper inte sexvägran, ignorans, psykisk mobbing eller små pikar, då tar dem till storsläggan: Gråter och bölar som ett vattenfall efter tjugo års torka.

Här kommer ett par tips om hur man som man motverkar denna känsloyttring från det motsatta könet. (eller det egna om det visar sig att motparten är en "det")

a) Säg till henne att hålla käften. Barnen sover.
b) Köp de kraftigaste öronpropparna på apoteket/alt. låna nån byggjobbares hörselskydd och titta i demonstrativt syfte på fotboll istället för att tjafsa.
c) Jo, köp allergitabletter eller ögondroppar när du ändå är på apoteket och säg: "-Älskling, vi måste göra nåt åt din allergi"
d) Hota med att spärra hennes checkkredit, då slutar hon direkt!
e) Lås in henne i bastun med högsta effekt, då torkar tårarna fort som fan!!!
f) Sätt dig och masturbera framför TV'n till senaste filmen av Angelina Jolie eller Carolina Gyllings bröst. Då blir hon förbannad istället, och vad som helst är bättre än en kvinna som bölar som en stucken gris.
g) Håll om henne och ljug, säg att "allt fixar sig". Beställ sedan tid hos en PMS-psykolog och lura i henne att hon skall till plastikkirurgen.

Hjälper inget annat - dumpa henne och satsa på nåt yngre!

Läs mer om: ,,,,,,,,,,,,

2 kommentarer:

JONNA sa...

Haha, nej det saknar jag inte. Helt tom är jag faktiskt inte! Då fattade du nog lite fel. Nä, beror inte på föräldrarna tror jag! Ja, jag har tagit den från google, vadå då? Har jag sagt något annat? :S

Marie sa...

Hehehehe!
Du kan inte ha haft det lätt som gift.*ler*
Men jag gillar din ironi jävligt mycket, för du har ju så jävla rätt.
Hahahahah
Ursäkta att jag skrattar, men kvinnorna får skylla sig själva när de är som de är.
Håller med dig, intelligens är mer värt än en fet plånbok, sen gillar jag ju det kapitlet som kallas kärlek, för det bör ju finnas för att fungera.
Jag måste nog vara en utav dem som inte väljer en man som är störst och starkas för att skydda boet och ungarna. Föresten, dem skaffar man väl gemensamt? eller, eller skaffar man dem för att kvinnan längtar efter barn?

Ja du, välkommen in i min värld, här styr pappan över min graviditet, den är så hemlig så inte ens jag får reda på hur långt gången jag är. Eller om det är en eller fler...Så dörren är uppen om du vill ta dig en titt på mitt liv..hahahahha

free hit counter script