fredag 30 maj 2008

Gör svenska köttbullar av Schulmans

Alex och Calle Schulman gör sig lustiga över Fritzl som hållit sin dotter Elisabeth och hennes barn instängda i sin källare på sin nya websajt. Detta tycker dessa herrar är helt OK att skämta om. De säger samtidigt: "Vi skulle aldrig skulle kunna skämta om Engla". Naturligtvis hycklar de som vanligt. Hade det tjänat deras syften hade de skämtat om precis vad som helst. Det finns bara ett ord som beskriver dessa herrars verksamhet: MEDIAKÅTA

De konstaterar att om Fritzl bott i Frankrike skulle hans dotter varit "källarfranska". Maken till smaklöst får man leta efter. Jag tror inte ens de har kommit på detta själv, för sån fantasi besitter inte nån av dem.
Jag skriver med flit inte var de har publicerat detta elände utan det får läsaren ta reda på själv, de skall inte få några besökare av mig i alla fall.

Mitt förslag är att vi gör svenska köttbullar av dem, alt. destillerar dem när dem kommer ut från Stureplan samt säljer dem som Absolut MDB till USA.

Fler förslag mottages med intresse.

Läs mer om: , , , , , , ,

5 kommentarer:

Wabbit sa...

Fan gillar du pengar och brudar?
hehe, du och jag borde länka till varandra min radikale vän ;)

Radikalen@live.se sa...

Klart jag gör...man är ju inte mer än man! *lol* Naturligtvis kan vi göra det, jag lägger upp dig inom kort. Vi måste slåss mot dessa mediehoror som förstör läsningen både på nätet och i tidningarna :-)

Ninja sa...

Jag skriver under på detta direkt. The Schulmans är inte värda pappret jag torkat mig i röven med.

Susan sa...

Jag håller helt med dig. Jag fick avsmak för The Schulmans för länge sen.. Humor är en sak men det dem håller på med är... ja... det finns inga ord..

Anonym sa...

Jag har efter vissa efterforskningar i diverse bildarkiv konstaterat att Alex fula utstående tänder plötsligt är borta. Antingen har väl nån vettig person gett honom en käftsmäll eller så har väl hans fru raggat upp en tandläkare på Stureplan.

free hit counter script