fredag 27 mars 2009

S.E.X.

So let's talk sex.

Jag läste i en blogg att under ett år tar man 11 kvinnor i hand som nyss onanerat, samt 6 män. Det säger ju allt tycker jag. Om man bortser från den variabeln, att män kanske inte hälsar lika ofta som kvinnor, kommer man fram till den slutsatsen att kvinnor är mer sexberoende än män. Varför får då vi män skulden för att vara sexfixerade? Inte vet jag, men jag skall försöka reda ut det nu.

Det hela börjar naturligtvis i reptilhjärnan (som allt annat). I kvinnans reptilhjärna finns behovet att fortplanta sig, i mannens ännu mindre reptilhjärna finns bara behovet av sex. Hela kvinnans existens går ut på att hitta en lämplig man som kan föra den s.k mänskliga rasen vidare, vilket för övrigt är en usel korsning överhuvudtaget, enligt mig. Vilken blandrashund som helst är trevligare än de flesta människor.

Nåväl, när hon sedan har fullgjort detta uppdrag med den stackars mannen - som naturligtvis väntat sig ett liv i sus och dus - då sparkar hon ut honom, skaffar sig en älskare och tror att hon är 20 igen. Naturligtvis efter att ungarna lämnat boet. Mannen i sin tur försöker göra detsamma, men har naturligtvis ingen lycka i denna mission, eftersom alla 20-åriga brudar vill ha män med simmande spermier, inte någon förkrympt skinnbit som det kommer blå rök ur.

Men nu kommer man plötsligt in på en intressant parameter: Vad händer om mannen är nära döden och har mycket pengar? Jo, DÅ plötsligt kan kvinnan tänka sig att ge ett par år till den döende mannen, i gengäld mot hans pengar såklart. Rena rovdjursbeteendet, om man frågar mig. Detta skapar ju då ett slags jämvikt - alltså skall man som man ha tillräckligt med pengar i förhållande till sin ålder. Då kan man fånga vilken kvinna som helst, eftersom prio nummer två för kvinnan (efter att föra rasen vidare), är att se till att hon och ungarna har ett så fint bo som möjligt. Därav att kvinnor tycker om att shoppa och köpa lull-lull. Vi män skiter fullständigt i det, bara det finns en sovplats.

Förresten har jag kommit på en annan sak: Nästa gång jag skall uppvakta en kvinna köper jag inte rosor - det blir ett par skor istället. Detta är den felande länken i Maslows behovspyramid. Skorna. Alla kvinnor tycker skor är viktigare än både män och barn. Därav att de har 40 par skor i garderoben, trots att de bara har två barn och tre män.

Varför låtsas då kvinnorna att de inte gillar sex? Jo, av den enkla anledningen att de måste ha något i utbyte av det hela. I tidernas begynnelse när männen fick ge sig ut i 20 graders kyla och jaga, då satt kvinnorna hemma på fällen och mös. Kom de sen inte hem med nån mat - då blev det minsann inget sex heller. Alltså används detta som utpressningsmetod mot oss män, något som vi fortfarande inte fattat med vår begränsade intelligens.

Glöm snacket om kärlek, känslor och annat trams. Inse det faktum att om du skall ha sex - så kostar det. På ett eller annat sätt. Det är där stöten skall sättas in. Ta alltså reda på vad din tilltänkta kvinna vill ha i utbyte - då är saken klar!
För kvinnans del är det enkelt - det är bara att sätta ett billigt pris på sig själv, då får man hur mycket sex som helst. För vilken man kan motstå en halvnaken kvinna som vill prova fjädrarna i IKEA-madrassen?

Hela vårt moderna samhälle idag är byggt på sex. Inte religion, filosofi eller nåt annat. Bara sex. Detta stämmer väldigt bra med behovspyramiden, då sex är det viktigaste behovet näst efter mat & dryck, sömn samt att uträtta naturbehoven. Alla tidningar, media, arbetsplatser etc. fullständigt genomsyras av sex. Våra kläder som vi har på oss, skall vara sexiga - vilket egentligen är fullständigt absurdt. Det måste väl vara PERSONEN i kläderna som skall vara sexig. Och sen skall parfymen vara sexig, smyckena skall vara sexiga, och naturligtvis de jävla skorna - de skall också vara sexiga. Vi män skiter fullständigt i dessa attribut. En sexig kvinna är en naken kvinna. Punkt. Hade vi velat ligga med en jävla klänning för 5000 och en flaska Chanel n:o 5 hade vi åkt till Paris och inte till Thailand.

I mannens medelålder händer plötsligt någonting. Hans käraste ägodel, som tidigare stått stolt som en fura i kalsongerna, så fort något av kvinnligt kön närmat sig, protesterar plötsligt och lägger sig likt en död mask antingen till höger eller vänster istället. Kvinnorna å andra sidan, har plötsligt insett att det där med sex, kan man ha mycket roligt med - förutom i barnalstrande syfte då. Vad händer här egentligen? Har Gud misslyckats i sin skapelse?

Nä, inte alls. Han har naturligtvis listat ut det hela som så: Att om de äldre männen inte får något sex, måste de ju plötsligt tänka istället, och då får vi en massa filosofer, musiker, författare och annat avskum. T.o.m politiker blir det!
Och nån måste ju hålla ordning på resten av samhället, när de andra bara springer omkring och tänker på sex. En ung kvinna är inte heller speciellt intresserad av sex, hon är betydligt mer intresserad av generna hos de blivande barnens far, än om han är bra i sängen. Alltså passar en medelålders man och en ung kvinna utomordentligt bra ihop, särskilt om han har pengar.

Problemet här är att de unga männen inte får något sex. Men vänta nu! Det är ju precis det som vi har de medelålders kvinnorna till. Gud har ju naturligtvis sett till att de unga männen har något att öva sig på, innan de skall fullborda sin mission och rädda den mänskliga rasen från utrotning. Sen ibland så går hela ide'n fullständigt åt helvete.
T.ex i gamla Rom när romarna blev trötta på kvinnor, när suffragetterna i England sprang omkring och demonstrerade istället för att knulla, idag - när hela mellanösterns kvinnor har något fånigt skynke framför ansiktet istället för att visa brösten. Inte konstigt att männen blir frustrerade = då blir det krig - mot andra män såklart. Vi skyller detta faktum på religion, brist på naturtillgångar, fattigdom, politisk oenighet m.m. Men egentligen är det alltså bristen på sex som ställer till det hela.

Men även detta är en del i den master-plan, som någon däruppe tänkt ut åt oss människor. Vi kan inte bara ligga och vältra oss i våra lustar, då blir planeten snart överbefolkad. Krig är en ytterst bra lösning på detta, förutom böldpest, spanska sjukan, aids och andra epedemier naturligtvis. Tänker man ett steg längre och frågar sig vad man egentligen gör i detta livet, och på denna planeten - då går man snart in i väggen. Det är inte meningen att vi människor skall tänka - vi skall ha sex istället. Så är det. Nuff' said.

Varför envisas då unga människor med att gifta sig med varandra, skaffa barn och försöka leva tillsammans? Den ekvationen går inte ihop, enligt ovanstående resonemang. Antagligen beror detta på krigen, som alltid skapar ett överskott av äldre män. Då måste de medelålders kvinnorna plötsligt ha sex med män i samma ålder, vilket gör att de unga kvinnorna blir utan.
Alltså måste de i sin tur gifta sig med män i sin egen ålder. Naturen ser sedan till att varje man har i genomsnitt tre fruar under sin livstid. Därav alla skilsmässor. Alltså blir ingen utan sex, och allt är frid och fröjd.

Den stora frågan just nu är alltså: Vad i h-e gör vi? Kan inte en vettig människa skapa ett kontaktforum för män som söker unga tjejer, samt ett för kvinnor som söker unga män för provkörning? Då hade vi fått en bättre värld och sluppit sitta här och kasta skit på varandra, ljuga, manipulera, låtsas samt försöka vara intelligenta istället för sexfixerade. För det är precis vad vi människor är - SEXFIXERADE!

1 kommentar:

Lena sa...

Ja ha du, nu läste jag inte hela, men märkliga saker kan hända när det gäller sex. Var älskarinna till en fram till mars 08, då avslutade jag den relationen och då gjorde han en tvärvändning. Det innebar att vi träffades en gång till i April, sen blev det ingen träff förrän jag kände att jag va gravid i juni. Sen har allt blivit så konstigt,(män), fick missfall några månader efter det, efter det missfallet så har han kommit tillbaka och gjort mig gravid efter det att han fått hjälp med att droga mig i mitt hem, så nu är jag gravid (tror till tvillingar) och vet inte när jag ska föda. Tror någon gång juni-aug...Här snackar vi sex...!!! PÅ hög nivå. Jag trodde att det bara var kvinnor som lurade ut killar och hade sex med dem för att de så jävla gärna vill ha barn. SUCK!
Så nu när mina stora blir 19 och 17 i höst så börjar jag om som mamma,(inte självvalt) till tvillingar och jag har ingen pappa som hjälper mig, då han är onåbar.

Vill du byta liv med mig???
Lena

free hit counter script